Villefranche-sur mer

Villefranche-sur-Mer

Villefranche-sur-Mer- Costa Azurra

Villefranche-sur-Mer

Een paar kilometer ten oosten van Nice, ligt de stad met het pallet aan kleuren, Villefranche-sur-Mer (7.000 inwoners). Met haar prachtige zandstranden en de charmante oude binnenstad van Villefranche-sur-Mer is het een populaire toeristische bestemming.

Wat is er in Villefranche-sur-Mer te zien? De San Pedro Chapel (Chapelle Saint-Pierre), waarin Jean Cocteau van zijn verblijf werd ingericht in Villefranche-sur-Mer, en de Rue Obscure, een boog van de dertiende eeuw, geklasseerd als een nationaal monument.

Office Municipal de Tourisme et des Congrès
Jardin François- Binon
06230 VILLEFRANCHE-SUR-MER
tel. : +33 0493 017368
fax : +33 0493 766365
Email : ot@villefranche-sur-mer.com
Web : www.villefranche-sur-mer.com
Fotografia di Leonardo Turrin →

Deze pagina is ook beschikbaar in: Italiaans Engels Duits Spaans

Tagged , , , , , , , , , , , , ,